CORPORATE EVENTS

Organiseer een unieke beleving voor uw medewerkers of klanten door het bezoek al dan niet te combineren met een receptie in een omgeving die uitnodigt tot reizen en ontdekken.

La Boverie is het Museum voor Schone Kunsten van de Stad Luik en een centrum voor tentoonstellingen met internationale uitstraling. Deze bevindt zich op het eiland temidden van de Maas in het prachtige park Boverie en is verbonden door een fietsers- en voetgangersbrug. Die bereikt men op een loopafstand vanaf het Guillemins station. Het honderd jaar oud gebouw werd onlangs volledig gerenoveerd, vergroot en nieuw ontworpen door de architect Rudi Ricciotti (o.a. Mucem in Marseille).

La Boverie verwelkomt in een uitzonderlijk kader, de permanente collecties van het Museum voor Schone Kunsten, etalage van de Luikse schatten. Daarnaast worden er grootse tijdelijke tentoonstellingen van formaat op ongeveer 3.000m2 ondergebracht. Een ruimte volledig met glas omringd en met direct zicht op de Maas zal u voor uw afterworks of nocturnes ontvangen.

Download hier onze corporate events brochure